Tein vielä illalla vieraille vohveleita jälkiruuaksi, kun kermavaahtoa, toffeeta ja marjoja jäi yli leivosten teosta
Vohvelit
3 kananmunaa
4 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria
50-100 g voisulaa
1. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää neste.Sekoita kuivat aineet keskenään ja siiviöi ne nesteen sekaan sekoittaen taikinaa. Lisää lopuksi hieman jäähtynyt voisula.
2. Paista vohvelit vohveliraudalla kauniin vaaleanruskeiksi ja nauti :D
Voit laittaa vohveleiden päälle sokeria, hilloja, marjoja, kermavaahtoa tai vaikka syödä sellaisenaan. Tämän vohvelin päälle sipaisin hieman kondensoidusta maidosta tehtyä toffeeta ja pursotin kermavaahtoa. Raikkautta antaa vadelmat ja lakat.
Kommentit