Kermaruusujen pursottaminen on jäänyt vähän taka-alalle, joten vaihteeksi kokeilin niiden vääntämistä. Tänään tuli sukulaisvieraita tyttäreni synttäreitä juhlistamaan ja päätin tehdä pieniä ruusukakkuja yhden ison sijaan. Paistoin suklaakakkupohjan, ohje täällä, Wiltonin muffinssivuoassa. Siinä on 6 isoa muffinssia, joista saa kätevästi pieniä kakkuja. Väliin laitoin mangohilloa ja mango-passionmoussea (Blå Band) yhdistettynä kermavaahtoon.
Huomaa, etten ole vähään aikaan pursotellut ruusuja. Pari ensimmäistä meni ihan plörinäksi :D
Tästä tuli jo kutakuinkin kelvollinen.
Kakku sisältä.
Yksi pikkukakkunen jäi syömättä ja se lähti kummityttöni matkaan hänelle iltapalaksi :D
Kommentit