Tänään kävin katsomassa ystäväni pientä poikavauvaa ja samalla vein pienen kakun. Tämä olikin moussekakku gluteenittomalla keksipohjalla (Semperin digestivekeksejä). Gluteenittomat keksit olivat tosi kuivia, rasvaa sai lisätä melkein puolet enemmän totutusta. Onko parempaa vaihtoehtoa gluteenittomaan moussekakkuun kuin nuo Semperin keksit? Meidän kaupasta en löytänyt muita. Mousse oli samanlaista kuin tämä, mutta lisäsin yhden liivatteen lisää.

Hyydytetyn kakun päälle sipaisin kermavaahtoa ja tein suklaareunuksen. Koristeena oli silikonimuotilla tehty vauva, aitoja ruiskaunokin terälehtiä ja pieniä sokerimassakukkia. Osa kukista oli valkoisia, mutta kuvassa väriero näkyy huonosti.

Väritys poikavauvalle jälleen perinteisen sininen :D

Reunus. Reunapursotuksen päälle ripottelin pieniä, hopeisia nonparelleja.

 

Onneksi olkoon koko perheelle!