Tänään testailin konvehtien tekoa. Mitenkään tosi tosissani en makeisia valmistanut, lähinnä kulutin aineksia pois kuleksimasta. Digitaalimittari on todellakin seuraavaksi ostoslistalla. En temperoinut suklaata ja kyllä sen sitten huomasikin lopputuloksesta. Kovin vähän olen muutenkin suklaamakeisia tehnyt, joten opeteltavaa tällä saralla riittää vaikka kuinka. Hyviä ohjeita makeisten ja konvehtien tekoon löytyy esim. Kermaruusulta ja Aleksilta.

Toffeekukkia. Sisällä kondensoitua maitoa toffeeksi keitettynä.

Muiden konvehtien sisällä oli nugaata, nam

Ostin aiemmin Ruotsista valmista nugaata. Mihinköhän muuhun tätä voisi käyttää, onko kenelläkään hyviä vinkkejä?

Tässä muita pikkumakeita, jo jouluna syötyjä.

Turkinpippuripopseja salmiakkitäytekekseistä, salmiakkisuklaasta ja turkinpippurista.

Muita erilaisia popseja.