Ystäväni pyysi suklaista hyydykekakkua huomiseksi työkavereille tarjottavaksi. Tein Amarula-kermaliköörillä maustetun hyydykekakun tummalla kakkupohjalla. Kakkupohjan kostutin aprikoosisoseella. Päälle tein kermasta ja tummasta suklaasta suklaapinnan. Koristeena suklaata ja ananaskirsikoita sekä pehmeitä kullanvärisiä sokerikuulia.

Kakkupohjan ohje on täältä. Sen päälle sivelin kerroksen aprikoosisosetta. Mousseen tuli 1 prk vaniljatuorejuustoa, 1 dl Amarulaa (osan käytin liivatteiden sulattamiseen), noin 1 dl tomusokeria, 150 g tummaa suklaata, 5 liivatetta ja 4 dl kermaa vaahdotettuna. Moussen hyydyttyä tein suklaaganachen.  Sulatin tummaa suklaata kuumaan kermaan (suklaata n.125 g ja kermaa 1 dl) ja lisäsin hiukan sokeria.

Toivottavasti kakku maistuu :D