Suolaisen piirakan lisäksi tein karviaispaistoksen gluteenittomista jauhoista, mutta käytin muuten tätä aikaisempaa ohjetta . Korvasin vain vehnäjauhot Sunnuntain gluteenittomalla jauhoseoksella.

Ja kuningatarkääretortun ilman gluteenia ja laktoosia.

Välissä laktoositonta kermavaahtoa, kuningatarhilloa, mustikoita ja vadelmia. Kostutin pohjan sitruunalimulla. Pohjan ohje on Sunnuntai-pussin takaa eli 4 munaa, 2 dl sokeria, 2 dl gluteenitonta jauhoseosta ja 1 1/2 tl leivinjauhetta. Sokeri ja kananmunat vatkataan vaahdoksi, muuta aineet lisätään siivilän läpi vaahtoon ja kaadetaan leivinpaperin päälle uunipellille. Paistoaika noin 8 min 225 asteessa.

Päälle hiukan kermavaahtoa ja runsaasti tuoreita marjoja. Loppusilaus tomusokerilla ja sitruunamelissan lehdillä. Nopeaa, helppoa ja hyvää