Mangoa ja mustikkaa löytyy näiden macaron-leivosten välistä. Kokeilin toistaa mustikkaista kommellusta ja aika hyvin se onnistui. Ainoastaan kuorien väristä ei tullut niin kiva kuin aikaisemmista. Keltaisiin mangomacaroneihin laitoin keskelle mangohilloa ja muuten valkosuklaa+tuorejuusto+mango+kermavaahtoseosta. Samankaltaista kuten moniin mangohyydykekakkuihin. Jätin liivatteen pois ja se oli virhe. Valkosuklaa ei jähmettänyt tarpeeksi moussea ja sitä en sitten saanut pursotettua kuohkeaksi kerrokseksi. Muuten olivat kyllä ihan hyviä

Koristelin puolet macaronkuorista koristesokerilla ennen paistoa.

Maistelukappaleet.

Laitan tähän samaan aikaisempiin rippijuhliin tehdyt macaron-leivokset.

Vaaleanpunaisissa on mansikkatomusokeria ja ruskeissa kaakaotomusokeria mukana.