Tänään olin päivän kaupungissa asioilla ja laukussa poltteli pakettikortti kaiken aikaa. Vielä kotimatkalla kiersin postin kautta, sillä en malttanut jättää SLY-paketin hakua seuraavaan päivään : )

Tätä ette kyllä usko, mutta minusta tuntuu, että jokainen Salainen Leivonta Ystävä tähän mennessä osaa lukea ajatuksia! Jokaisessa paketissa on ollut jotain, jonka hankintaa olen joko ajatellut tai sitä ei ole ollut saatavissa silloin kun olen ollut osto-aikeissa. Nyt tästä paketista löytyi suklaatransferkuva (perhoset). Aivan ihana kuvio. Tätä ajattelin tilata, mutta se oli loppu. Hyydykejauhe (sain cappuccinon makuisen) oli toinen ajatuksissa ollut tuote. Suunnittelin testata sillä, kuinka kukkien pursottaminen sujuisi siitä. Kiitos SLY:ni!! Tyttöjäkin oli ajateltu ja heille oli makoisat lakupatukat. Eikä tässä kaikki, paketista löytyi vielä suloinen sydänjääkaappimagneetti, kynttilä ja kissakortti.

1446982.jpg

Tähän en nyt muuta osaa sanoa kuin SUURET KIITOKSET SLY !

Täytyy vain toivoa, että itsekin osaisin koota omalle SLY:lleni mieleisen paketin. Tämä (kuten myös kaikki edellisetkin) oli ainakin ihana paketti!