Tänään vietämme mieheni kanssa 13.hääpäivää. Tietysti kakun kera?  Taikauskoa tai ei, leipomukset eivät ihan sujuneet odotetulla tavalla. Lopputuloksena oli kuitenkin 13 leivosta, yksi jokaiselle vuodelle : )

1531940.jpg

Tarkoituksena oli alunperin tehdä kaksi pientä kakkua. Toinen vain meille kahdelle (koristeluidea oli jo valmiina) ja yksi perhosenmuotoinen tytöille. Vaan kuinkas kävikään : D. Kakut olivat aika hurjan näköisiä paiston jälkeen.

Kun asiat alkavat mennä pieleen, niin ne menevät. Kiire, kiire ja liian aikaisin menin kakkuja irroittamaan. Kaiken lisäksi piti sitten tuhota molemmat kakut, kun ei kerrasta usko : D . Muutenkin minulla oli uudet vuoat käytössä ja niiden kanssa on aina omat juttunsa.

1531939.jpg

No, mitäs nyt tehdään. Voisihan ne kasata vuokiin ja antaa hyytyä jonkin hyydykkeen kera. Taikka tehdä perunaleivoksia. Päädyin kuitenkin kasaamaan ne leivoksiksi pikkuvuokiin. Laitoin kakkua (kostutin hieman appelsiinimehulla), vadelmamarmeladia ja valkosuklaa-nougat-kermavaahtoseosta. Olivat kyllä tosi hyviä, eikä enään harmittanut vaikkei kakuista kakkuja tullutkaan.

Koristeeksi ajattelin pieniä, nopeasti marsipaaninauhasta kierittämällä tehtyjä ruusuja. Sitten keskimmäinen tytär soittaa, että jumppavaatteet jäivät kotiin, äiti pliis, toisitko ne? Kävin viemässä kamppeet pikkuneidin kanssa ja eikä enään huvittanut tehdä mitään. Nopsasti levitin sulatettua valkosuklaata SLY:ltä saamaani perhos-suklaatransferin päälle. Siinä oli niin kivasti erillisiä perhosia ja kukkia, joten ne oli helppo pursottaa yksitellen suklaalla. Annoin jähmettyä, irroitin ja siirsin leivosten päälle. Lisänä nonparelleja.

1531942.jpg1531943.jpg