Hello Kittyjen lisäksi paistoin joulukuuseen tulevia koristepipareita. Piirsin paperille tyylitellyn kengän sekä luistimen ja leikkasin palat irti kaulitusta piparitaikinalevystä. Koristeluun käytin pikeeriä ja Rainbow Dustia.

2089806.jpg

Kimallus on juuri joulukuuseen passeli : )

2089807.jpg

Musta on tänä vuonna muotia!

2089794.jpg

Tähän saappaaseen suihkautin helmiäissprayta ja tein lumihiutaleita pikeeristä sekä nonparelleista.

2089797.jpg

Vaaleanpunainen Rainbow Dust muuttuu eriväristen pikeerien päällä.

2089818.jpg

Mustalla näyttää aivan vihertävältä.

2089823.jpg

Punaisella tälläiseltä, lähinnä hopeiselta.

2089828.jpg

Valkoisella tietenkin vaaleanpunaisena.

2089835.jpg

Loistavan, upean kimalluksen tuolla Dustilla saa aikaan. Olen aivan myyty, vaikkei tätä hilettä ole syötäväksi tarkoitettu, harmi sinänsä : ) Joulukuusipipareita ei tarvitse tosin syödäkään, tehdään sitä varten sitten ihan omat piparit.

Uutena asiana tuli vastaa veden lisääminen pikeeriin. Martha Stewartin sivuilta bongasin ohjeen, jossa ensin tehdään paksumpi pikeeriseos ja se laimennetaan vedellä sopivaksi. Itse tein sen paksuisen, että sain  parilla teelusikallisella vettä pikeerin sopivaksi levittää. Tämä auttaa saamaan pikeeristä valkoisempaa ilman värin lisäämistä eikä vaikuta kuitenkaan kuivumiseen. Myös mahdollinen läpi tuleva kananmunan maku saadaan pois. Lisään vinkin myös pikeeriohjeeseen.

Näköjään tuo taustakangas tekee kuviin jotain ihme raitoja. Ei niitä oikeasti ole olemassa. Kiva kangas, mutta täytyy keksiä joku muu tilalle.