Kummityttöni juhliin tein kaksi hyydykekakkua, toisen limen makuisena ja toisen Dooleys-suklaa-mansikkana. Limekakun tein kutakuinkin samantyyppisenä kuin tämän. Daim-suklaan tilalle laitoin valkosuklaata ja lisäsin limen määrää.

Dooleys-mansikkakakusta en sitten kuvaa ehtinyt ottaakaan. Vein kakun vuoassa ja koristelin sen vasta paikan päällä. Toisaalta siinä ei paljon kuvattavaa ollutkaan. Sydämenmuotoisen kakun päälle olin laittanut mansikanviipaleita+hyytelösokerin ja koristeena oli aiemmin tekemäni iso ruusu sekä muutamia lehtiä. Ensin oli keksikerros, sitten mansikkamoussekerros, Dooleys/tummasuklaa-kerros ja mansikat. Kakku vielä uhkasi levitä, kun siirsin sitä kakkulautaselle, mutta kasassa onneksi pysyi. Itse en ehtinyt maistaa kakkua ollenkaan, sillä se loppui pöydästä samantein sillä aikaa kun auttelin siskoa muissa tarjottavissa (siksi kuvatkin jäi ottamatta).

Juhliin leivoin macaronsseja (vaaleanpunaisia, vaaleanvihreitä ja beigejä) ja niistä jäi myös kuvat ottamatta. Tein tällä samalla ohjeella ja vain yksi satsi epäonnistui. Siitä olin unohtanut lisätä toisen puolen sokerista ja ihmettelin, miksi tämä taikina on näin erilaista. Paistoin macaronssit ja niitä tuli ihmeellisiä mantelilättyjä. Sitten vasta huomasin sokerin puuttuneen. Roskiin meni :(  Onneksi onnistuneita tuli noin 40 kpl ja ne riittivät juuri ja juuri :D