Nämä tein pieneksi lisälahjaksi tämän päivän synttäriprinsessalle.

Taikina tuttua vaaleaa fantasiapiparitaikinaa, kuorrute pikeeriä ja maalaukset elintarvikeväriä. Pipareiden koko on tavallista suurempi ja siksi vain kaksi piparia.

Reunat pursotin pikeerillä ja ripottelin tästä paketista kotoisin olevaa koristelusokeria. Juuri oli sopivat värit purkissa.

Jasmin.

Jotenkin maalatut piparit eivät näytä pipareilta ollenkaan, vaikka ovat ihan syötäviä. Elintarvikeväriä kuluu jopa vähemmän kuin koko pikeeriä värjättäessä, vaikka pipari näyttävät värjätymmiltä kuin pelkät pikeeripiparit. Pieniin yksityiskohtiin maalaaminen sopii pursottamista paremmin. Tosin mallia ei ole helppo jäljentää piparin päälle. Leikkasin printatun prinsessan kuvan, laitoin sen piparin päälle ja maalasin reunaviivat mallia apuna käyttäen . Näin sain koon oikeanlaiseksi pipariin, mutta loput piti maalata vapaalla kädellä. Pikeerin pinta ei myöskään ole kovin helppo maalattava, jotenkin hylkivä pinta ja toisaalta nopeasti sulava. Useita kerroksia ei pysty ainakaan nopealla maalaamisella tekemään.