Tämän vein tänään ilahduttamaan tytön ja pojan yhteisiä juhlia ja siksi piti keksiä molemmille sopiva koristelu. Päädyimme mietinnöissä yksiin Disney-suosikkeihin, Mikkiin ja Minniin. Lisäksi pojalle oli toiveena jotain avaruuteen liittyvää ja tytölle kukkia. Nyt täytyy sanoa, että ideat olivat jotenkin hukassa. Katselin kakkuja netistä ja katselin avaruuskuvia jne..., mutta ei vaan polla säteillyt yhtään. Lopuksi päädyin marsipaanista leikattuihin hahmoihin, sokerimassatähtiin ja  -kukkiin.

Kakun välistä löytyy monelle lapselle maistuvat mansikkasose ja -hillo, kermavaahto (laktoositon vispikerma)  ja banaaniviipaleet. Pinnalla tomuvärillä kevyesti väritetty marsipaani ja reunoilla kermavaahto. Sivuilla olevat palloset ovat Candy Meltsiä.

Päältäpäin.

Mikki. Vähän jäi mustaa alareunasta pilkottamaan :(  Tein ensin koko pään mustasta massasta, kun ajattelin siirtämisen olevan helpompaa ja samalla sai Mikin ja Minnin suuhun kolmiulotteisuutta.

Reunapalloset. Täplät olivat helppoja tehdä. Leivinpaperin tai muovin päälle (esim. pellille) pursotetaan erikokoisia pallonmuotoisia täpliä ja napautetaan alustaa useamman kerran esim. pöytää vasten. Näin täplät leviävät tasaisiksi ja pyöreiksi.