Juhannusvieraille tarjosin sitruunahyydykekakkua. Kokeilin uutta hyytelösokeri Multia, jolla voi hyytelöidä myös maitopohjaisia kakkuja. Oli tähän olemassa ihan oikea ohjekin (tosin liivatteella), olin sen vain hävittänyt jonnekin lehtipinoihin. Piti sitten soveltaa. Eli tähän tuli pohjaksi kaurakeksejä ja mariesuklaakeksejä murskattuna sekä vähän sulatettua margariinia. Täyte oli kermavaahtoa, sitruunatuorejuustoa, yhden sitruunan mehu, lime-valkosuklaata sulatettuna, Sprite-limsaa ja Multia. Pinnalla vielä Robinsons (apple,cherry & raspberry) mehua ja liivatetta. Koristeena valkosuklaata ja tummaa suklaata. Piti tehdä valkosuklaareuna, mutta suklaa loppui kesken joten siis tällä kertaa näin..

682018.jpg

Koristeena myös marsipaanililja.

682023.jpg

682012.jpg

Lisäys: Laitan tähän linkin Dansukkerin sivuille, jossa ohjeet marjaisa juustokakku ja marja-sitruunatorttu. Niissä on käytetty Multi-hyytelösokeria.