Kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille! Mielelläni olisin laittanut paketin teille jokaiselle, mutta arvontakone (random.org) valitsi seuraavat onnettaren suosikit palkintojen saajiksi:

1. Kataris

Kataris kirjoitti 27.05.2011 - 18:26
Unelma keittiö olisi tilava, siellä olisi tilaa monenlaisille kipposille ja muille tavaroille. Eritoten sitä kaappitilaa. Sitä kun ei ole koskaan liikaa -ainakaan minulle :)
Helppohoitoiset pinnat sekä mukavat väriltään myös. Kenties keraaminen liesi ja marmoripintainen leivontataso saisi olla, :)
Tämä nyt on unelma joka ja jonka ei ole tarkoitus toteutuakaan. Tahdoin vain osallistua arvontaan.

Mukavaa viikkoa sinulle ja Onnea 4-vuotisesta blogiurasta! :)

 

2. Virpi

Virpi kirjoitti 02.06.2011 - 21:23
Onnea neljävuotiaalle! Sinun blogisi on kyllä aivan ihana! Minä toivoisin keittiööni puuhellaa, ehkä sellaisen vielä joskus saankin! :)

 

3. Sinikka

Sinikka kirjoitti 29.05.2011 - 18:58
Onnea ihanalle blogille. Minä kaipaisin enemmän laskutilaa ja olisi aika mukavaa kun keittiöstä löytyisi sekä sähkö- että kaasuliesi. Leivinuunikin olisi kiva juttu.

 

Onnea voittajille Laittakaa sähköpostiini nimenne ja osoitteenne, niin pistän sitä mukaan pakettia tulemaan.

Kommentteja oli hauska selata ja suorastaan nälkä kasvoi lukiessa. Hyviä ideoita, jos vaikka joskus pääsisi lähemmäksi omaa unelmiensa keittiötä. Yleisimpiä toiveita oli kivitasot, paljon laskutilaa sekä kaappitilaa. Vetolaatikot tuntuvat olevan suosiossa ja niitä itsekin haaveilisin lisää. Koristelutarvikkeille kaipailtiin omaa soppea esim. apteekkarinkaappia. Meikäläisellä tavarat on ripoteltu vähän sinne sun tänne ja osa ajasta kuluu tarvikkeiden etsimiseen.

Muita toiveita oli lisää kylmätilaa ja ehkä vielä oma kaappi kakuille. Induktioliesi/kaasuliesi miellyttäisi itseäkin. Halutuin yleisilme taisi sujahtaa tuonne maalaisromantiikan puolelle leivinuunin kera, mutta myös muita tyylejä toivottiin, esim. retroa. Vaaleaa ja valoisaa.

Näitä asioita kaipailen omaan keittiöönikin: lisää pistorasioita, keittokirjoille tilaa sekä riittävän iso tiskiallas isojen astioiden ja uunipeltien pesuun. Nyt on liikaa ikävää veden kanssa lotraamista, kun yritän saada ison taikinakulhon huuhdottua. Hauskoja, mutta vaikeammin saatavia olisi oma kokki (kun ei aina jaksaisi itse vääntää ruokaa) sekä oma siivooja. Silkkaa luksusta, jos joku siivoisi sotkut ja saisi vain keskittyä mieluisempiin puuhiin

Muutamalla oli jo unelmiensa keittiö tai ainakin suunnitteilla. Toivottavasti näistä kommenteista löytyi vielä jotain uutta ideaa mukaan.

Unelmien keittiö voi löytyä vaikkapa luonnon helmasta, järven tai meren rannalta. Kesäkeittiö mökillä, osa suomalaista elämäntapaa (ainakin monelle)