Tähän kakkuun olisin halunnut panostaa paljon, paljon enemmän. Niin vain kävi, että aika oli tosi tiukalla, mutta siitä huolimatta sain onneksi synttärikakun kummitytölleni aikaiseksi. Lauantai-iltana aloin kakun tekoon noin yhdeksän aikaan illalla ja aamulla koristelin ennen synttäreille lähtöä pikapikaa. Synttäreiden aiheena oli elokuvat ja netistä bongailin mahdollisia koristeluvinkkejä ja lisäilin mukaan omiani.

Kakun sisältä löytyy mansikkaa (juu, taas :D ) sekä kermavaahtoa ryyditettynä Marianne-rakeilla. Murskasin rakeita jonkin verran ennen lisäystä. Kakun pinta on kuviokaulimella koristeltua marsipaania.

Popparit ja limumuki ovat sisältä kaupan suklaahippu-kahvikakkua, kun en ehtinyt itse leipoa. Veistin kakun sopivaan muotoon, päällystin sokerimassalla (sileä hillo alle) ja koristelin. Cokiksen "limu" on lakritsikastiketta ja kuplat kondiittorinsokeritipluja, jotka olivat himmentyneet säilytyksessä. Tipluja syntyi joskus joulun aikaan piparitalojen ikkunoita tehdessä ja piti niitä käyttää kastepisaroina ruusujen terälehdillä. Käyttämättä oli jäänyt, mutta sopivat sitten tähän. Teksti mukissa on pikeeriä. Popcornit ovat oikeita, mutta olisi ollut kiva koittaa väkertää massastakin niitäkin. Kiinnitin popcornipurkin ja limumukin vielä puutikuilla kakkuun, sillä automatkaa oli parin tunnin verran. Hyvin pysyivät perille asti.

"Filmi" on mustaa sokerimassaa ja tein muutaman ruudun kummityttöni lempileffoja+onnentoivotuksen. Maalasin ruudut illalla ja tajusin vasta aamulla, etten saa niitä tietenkään enään taipumaan filmin mukaan. Siksi noin jäykkä toteutus.

Hyvin kakku kuitenkin maistui, kun kaikki meni