Tein vielä illalla vieraille vohveleita jälkiruuaksi, kun kermavaahtoa, toffeeta ja marjoja jäi yli leivosten teosta Hymy

1245586122_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vohvelit

3 kananmunaa

4 dl maitoa

1 dl kivennäisvettä

4 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1/2 tl suolaa

1 tl vaniljasokeria

2 rkl sokeria

50-100 g voisulaa

 

1. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää neste.Sekoita kuivat aineet keskenään ja siiviöi ne nesteen sekaan sekoittaen taikinaa. Lisää lopuksi hieman jäähtynyt voisula.

2. Paista vohvelit vohveliraudalla kauniin vaaleanruskeiksi ja nauti :D

Voit laittaa vohveleiden päälle sokeria, hilloja, marjoja, kermavaahtoa tai vaikka syödä sellaisenaan. Tämän vohvelin päälle sipaisin hieman kondensoidusta maidosta tehtyä toffeeta ja pursotin kermavaahtoa. Raikkautta antaa vadelmat ja lakat.

1245586154_img-d41d8cd98f00b204e9800998e