Tänään vietimme tyttäreni 12-vuotis synttäreitä ja hän toivoi kissakakkua. Hän pitää kovasti kaikista eläimistä, mutta kissoista kaikista eniten

Kissan tein eilen illalla ja osaksi kahvikakusta (kaupan suklaamurukakku). Päällystin vartalon marsipaanilla ja lankakerä on sisältä myös kakkua. Tästä olisi ollut kiva ottaa vaihekuvia, mutta jälleen meni yötöiksi.

Kakun sisältä löytyy Banoffee Curdia, mansikkamoussea ja kakun kostutin Spritellä. Reunoille tein koripursotuksen kaakaojauheella ja tomusokerilla maustetulla kermavaahdolla. Kissan alla on ohut marsipaanilevy, jonka kuvioin kuviokaulimella.

Kissa parka, sotkeutui lankavyyhtiin!  Malleja vakoilin netin ihmeellisestä maailmasta ja tein oman sovelluksen. Viikset ovat riisinuudelia.

Apuaaaaa.... miauuuu.....!!!

Koko pöydästä en taaskaan ehtinyt kuvaa napsasta, mutta muutamia yksittäiskuvia otin leivonnaisia tehdessä. Yksi vadelmapiirakka ja pikkunaposteltavat jäivät kuvaamatta.

Voileipäkakkurulla. En laittanut koristeita rullan päälle, vaan tarjottimelle. Pala on helpompi leikata ja lisäkkeitä saa ottaa, mitä haluaa.

Tyttäreni halusi ehdottomasti lohisydämiä :D Ohje täällä.

Sekä suklaajogurttipaloja. Ohje täällä. Leikkasin palat pieniksi neliöiksi, pursotin päälle kermavaahtoa ja koristelin viinirypäleillä ja säilykepersikasta muotilla otetuilla pikkusydämillä.