Tämä hyytelökakku onnistui tällä kertaa yli odotusten. Harmin paikka, että teen näitä kakkuja ihan mutu-tyylillä ja saman toistaminen täydellisesti on vaikeaa.

1810913.jpg

Tähän tein pohjan suklaa-digestivekekseistä (murskattuna, sulaa voita ja hieman mehua). Mousseen laitoin yhden purkin Flora Vispiä vaahdotettuna, purkki vaniljatuorejuustoa, puoli levyä sulatettua tummaa suklaata ja hmm... epämääräinen kourallinen mariannerakeita murskattuna. Sokeria maun mukaan : ) Kaiken hyytelöin neljällä liivatelehdellä kuumaan veteen sulatettuna. Suhteet sattuivat jotenkin sopivasti tällä kertaa. Mariannerakeista tulee miedompi mintun maku kuin mariannerouheesta ja mariannerae- rouheen suklaapalaset ovat herkullisia sattumia moussessa. Suklaareunuksen tein ensin kalvon päälle ennen kakun täyttämistä ja asetin sen irtopohjavuokaan. Näin sain paksun marjakerroksen (vadelmia ja pensasmustikoita) kakun päälle. Marjojen päälle levitin hyytelösokerilientä, jotta marjat pysyvät kakkua leikatessa paremmin kasassa, mutta en täyttänyt koko pintaa sokeriliemellä.

Tein muutaman ruusun täytekakusta ylijääneestä kermavaahdosta.

1810931.jpg

Kakku hupeni nopeasti ja pienestä jämäpalasta kerkesin nappaamaan kuvan sisällöstä.

1810921.jpg