Eilen vietettiin kahden siskoni tyttärien yhteisiä rippijuhlia. He olivat samalla rippileirillä ja siis konfirmaatio oli samaan aikaan. Luonnollisesti juhlatkin oli kätevää pitää kimpassa, koska silloin suku pystyy juhlimaan kumpaakin Juhlat olivat toiseksi vanhimman siskoni luona ja upeat kemut niistä kehkeytyikin. Hän teki suolaiset herkut, lohi- ja kinkkuhyydykekakkua, savulohisalaattia, mozzarella-tomaattisalaattia, toinen sisko toi pieniä lihapullia ja cocktailpiirakoita. Äitimme teki foccaciaa.

Meikäläinen vastasi makeista herkuista: minttupopseja, macarons-leivoksia (suklaa-punaherukka- ja suklaa-limetäytteellä), koristeltuja pipareita, suklaalla dipattuja mansikoita, mansikka-mangomoussekakkua, mansikkakakkua (2 kpl) sekä vadelma- ja suklaacupcakeja.

Tarjoilupöytä. Vielä ei kaikki syötävät ole pöydässä.

Sisko oli teettänyt muhkeat kukka-asetelmat. Sivupöydän kukat jäi kaikessa hässäkässä kuvaamatta.

Ihania pioneja

Koristeltuja pikkuleipiä.

Kakkujen kanssa oli pieniä teknisiä ongelmia, mutta niistä myöhemmin lisää :D

Suklaasuihkeella päällystetty hyydykekakku. Pinta krakeloitui aivan itsestään, olikohan kakku liian kylmä? Laitoin sen nimittäin pakkaseen ennen suklaan suihkuttamista ja jo suihkutuksen alussa alkoi pinnan halkeilu. Toisaalta se oli ihan hauska efekti.

Pieniä herkkupaloja.

Toinen kerrosvati.

Mansikkakakkua kera valkoisen sokerimassapionin.