... tai jotain sinnepäin :D  Keskimmäinen tyttäreni tilasi täksi aamuksi baby shower-kakun englanninopettajalleen. Oppilaat järjestivät pienet juhlat tunnin aluksi äitiyslomalle jäävälle opettajalle ja mielelläni sinne kakun tein. Kuvat ovat mitä ovat, sillä hänen tuntinsa oli aamun ensimmäinen ja aamulla oli vielä hämärää. Tänään lasten koulupäivä alkoi sitten poikkeuksellisesti kakulla ja muulla herkulla.

Kakun väliin laitoin mansikkasosetta, mansikkahilloa ja kermavaahtoa, johon lisäsin vatkattua valmiskinuskikastiketta. Eipä tuo kinuskikastike paljoa vaahtoutunut ja siksi laitoin sitä vain sen verran, mitä kermavaahto kesti löystymättä liikaa. Vaahdosta tuli kyllä ihan riittävän kinuskisen makuista. Kakun pinta on marsipaania ja reunat kermavaahtoa (laktoositon vispikerma).

Onneksi oli kaapissa ylimääräiset tossut. "Tilaus" tuli aika pienellä varoitusajalla.

Illalla tein nopeita nappikukkia. Napit ovat olleet tämän vuoden IN-juttu ja monta kertaa on pitänyt niitä kokeilla tehdä. Näihin kukkiin ne minusta sopivat ihan kivasti. Tomusokerit jäivät näköjään sutimatta kukista ja napeista