Aikaisemmat joulupiparit matkasivat Lappeenrantaan ArtAstia-putiikkiin, tänne.

Syksyn aikana paikka on tullut tutuksi, sillä kuluvia leivontatarvikkeita esim. sokerimassaa tarvitsen lisää vähän väliä. Tutuiksi ollaan siis tultu ja loistavaa palvelua olen saanut joka kerta. Ihan ilokseni pipareita tein, mutta ruhtinaallisesti työ myös palkittiin. Tälläisen paketin sain. Pikkumuoteista halusin jo maksaakin jotain.

Silikonivuokaa kerran kaupassa ihailinkin. Pidän vuoan kuviosta sekä suorakaiteisesta muodosta. Sinistä sprayväriä minulla ei ole ennen ollutkaan ja uusi tylla näyttää veikeältä. Täytyy testata, millaista jälkeä sillä saa aikaan. Noita pikkumuotteja olisin kaipaillut pipareita tehdessä.

2021555.jpg

Kiitoksia kivoista tarvikkeista! Kuka liikkuu Lappeenrannan suunnalla huomenna eli torstaina 30.10 klo 12-17, niin putiikissa olisi pursotusvinkkejä tarjolla leipuri-kondiitorin opastuksella. Harmikseni itselläni on taas muita menoja enkä pääse vinkkejä katselemaan.

Pienen tilauksenkin tein. Tällä kertaa Kakkunetistä. Ostin suklaasokerikuorrutetta ja oranssia glitteriä. Paketissa oli vielä pari salaista juttua, mitä ei voi paljastaa : )

2021558.jpg