Kiitoksia paljon upeista, mahtavista ja idearikkaista piparisuunnitelmista. Olen lukenut niitä moneen kertaa ja valinta oli vaikea. Paljon oli myös samoja ehdotuksia, kuten esim. autoja, traktoreita, Halloween-pipareita, syksyn lehtiä ja kukkia. Sitten oli hauskoja, mutta ehkä hankalasti toteutettavia pipareita. Varmasti teen monia teidän ehdottamianne pipareita tulevaisuudessa, vaikka kaikkia en valitettavasti pysty palkita!

Nessen ehdottamaan maatuska-pipariin ihastuin heti. Aikoinaan lapsena kiehtoi nuken sisältä tulevat aina pienemmät ja pienemmät nuket.  Muoto on helppo leikata, mutta koristelussa voi varioida vaikka mitä. Useimmat tytöt pitäisivät varmaankin mahdollisimman krumeluureista koukeroista : )

Lillin ja Katariina0:n ehdottamat liikennepiparit kiinnostivat myös. Muoto helppo, mutta pipareissa on hauska juju  sekä sopivat lapsille että vaikka juuri ajokortin saaneelle. Lisäksi Katariinalla oli kiva idea jokaiselle kuukaudelle oma kukkapipari ja nostalgiset Kössi Kenguru jne. piparit.

Jenni sivusikin tuota aikaisempaa lohikäärmekuvaa ja siinä piparissa olisi todellakin haastetta. Kiinalaiset merkit olisivat sitten onneksi helpompia : )

Tuikun Herra Hakkarainen sopii hyvin sekä tytöille että pojille. Muitakin Mauri Kunnaksen hahmoja ehdotettiin, mutta meillä tykätään Herra Hakkaraisesta.

Tikkunekku ja Anninen ehdottivat nähtävyyksiä, Anninen enemmän kotimaisia. Hyvä idea. Googletin noita ehdotuksia jonkin verran ja ulkomaisille nähtävyyksille löytyi jopa valmiita muotteja, mutta kotimaisille tuskin löytyy.

Sannalta löytyi idea suku/perhepipareihin. Minusta se oli valloittava ajatus, mutta ehkä on vaikea saada jokaisen ihmisen ominaisimmat piirteet pipareihin. En tiedä, täytyy kokeilla. Jotkut voivat myös vierastaa itsensä syömistä : )

Sofina suunnitteli dinosaurus ja haipipareita. Minun kummipoikani oli pienempänä mieletön dinosaurusfani, joten näitäkin voisi tehdä.

Eikä tässä vielä kaikki. Aivan mahtavia ideoita jäi mainitsematta vaikka kuinka. Ruusuja kaikille, mutta  pienen palkinnon saavat:

NESSE - maatuska-piparit

LILLI  ja KATARIINAO - liikennemerkit

JENNI - lohikäärmepiparit

TUIKKU - Herra Hakkarainen

Laittakaa osoitteenne ja nimenne sähköpostiini ebetys@luukku.com, niin pistän pientä pakettia tulemaan!

Onnetar suosi arvonnassa kommenttia numero 19, vanhimman tyttären ollessa arpojana.
Kirjan voittaja on JAANA kommentilla:

Hei, meillä on menossa vanhemmalla lapsista, joka on tyttö, Ariel merenneito buumi joten olin ajatellut tehdä ariel tai pärsky pipareita. Myös puuha pete keksit ovat käyneet mielssä poikaamme ajatellen.

Laita osoitteesi sähköpostiini ja myös maininta, onko sinulla jo tämä kirja. Keksitään sitten tarvittaessa jotain muuta : )

Kiitoksia vielä kerran kaikille! Ihanaa, nyt pääsee tekemään pipareita : D