Ilmapalloihin ei suklaakakkutaikinaa kovin paljoa mennyt, joten paistoin loput Popseja varten. Taikina oli sama kuin sacherkakkulevyssä täällä. Jäähtyneen kakun murustin tasaiseksi taikinamurskaksi, lisäsin appelsiinituorejuustoa ja appelsiinimarmeladia (kuoripalat siivilöin pois). Määriä on vaikea sanoa, muutama lusikallinen kumpaakin niin, että kakkumassa muotoutuu hyvin. Riippuu vähän käytettävästä kakusta, tämä oli jo luonnostaan tuhtia ja mehevää tavaraa. Osan pyöritin palloiksi, osan kartion- ja sydämenmuotoisiksi paloiksi ja annoin olla yön yli jääkaapissa. Tänään tökin palat grillitikkuihin ja kuorrutin suklaalla. Käytin Brunbergin tummaa suklaata, sillä se kovettuu ilman temperointia. Valkoinen suklaa oli Fazerin Bak&Dessert-suklaata.

Vappuhattuja ja vapputyttö Nauru

1241015326_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kääk, kuka haukkasi hatustani!

1241015457_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vappuhuiskat. Olisi ollut kiva käydä katsastamassa kaupungissa irtokarkkilaarit, mitä mahdollisuuksia sieltä olisi löytynyt, mutta nyt ei ollut sinnepäin menoa. Leikkasin kirpeästä hedelmänauhasta (löytyi lähikaupasta) suikaleita huiskiksi.

1241015356_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vappunaamat.

1241015389_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sydän.

1241015422_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huomenna keskimmäisellä tyttärellä on koulussa vappujuhlat ja sinne saa tuoda vähän herkkuja tarjottavaksi ja syötäväksi. Tein jokaiselle oman vappu-popsin ja pakkasin ne tikkareiden tapaan :D

1241015492_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näistä tuli aivan jaffakeksit mieleen. Herkullinen suklaa-appelsiiniyhdistelmä, NAM!