Nämä myös synttäritarjoilussa mukana olleita :D

Ruisleipänä käytin paikallisen leipomon herkullista vuokaruisleipää, josta otin piparkakkumuotilla sydämen muotoisia paloja.

1250945769_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täyte:

1 prk kylmäsavulohi tuorejuustoa (+creme fraichea)

1 pkt kylmäsavulohta (150 g)

tuorekurkkua

pieni punasipuli tai puolikas isommasta

ruohosipulia

tilliä

sitruunanmehua

ripaus sitruunapippuria

1. Notkista tuorejuusto (voit lisätä tilkan creme fraichea). Silppua suurin osa kylmäsavulohesta pieniksi paloiksi, mutta jätä muutama siivu koristeeksi. Silppua pala kuorittua kurkkua pieniksi paloiksi, mutta leikkaa ensin siemenkeskiosa pois. Samoin silppua pala punasipulia aivan hienoksi. Sekoita ainekset, lisää mausteeksi tillisilppua, ruohosipulia,  tilkka sitruunanmehua ja ripaus sitruunapippuria (valitan epätäsmällisyyttä, en mitannut aineita tarkkaan :D ). Anna maustua kannen alla jääkaapissa pari tuntia.

2. Ota muotilla ruisviipaleista sydämiä tai käytä vaikka ruisnappeja. Laitoin täytteen alle vielä keitetyn kananmunan viipaleen, mutta sen voi jättää poiskin. Nostele täyte ruisleipien päälle ja koristele :D