Tänään kesälapset ovat meillä tällä erää viimeistä päivää ja huomenna koko konkkaronkka lähtee kohti pääkaupunkiseutua. Kummipoikani pitää rullapullasta, kuten hän kääretorttua nimittää. Tein siis hänen toiveestaan kääretortun, josta tuli kuitenkin kuin kakku. Poika sanoikin, ettei ennen ole nähnyt noin isoa rullapullaa : )

Väliin laitoin sauvasekoittimella sileäksi möyhennettyä mansikkahilloa. Sattumat ovat kuulemma ikäviä, vaikka muuten mansikoista pitävätkin. Lisänä Flora Vispiä sekä sisällä että päällä. Kukat ja lehdet voikreemiä. Kukat olin tehnyt jo aiemmin harjoitusmielessä. Jälleen kerran kauhealla kiireellä torttua koristelemaan, sillä meille tulikin sattumalta lisää vieraita.Ruusut on pursotettu pienellä suorateräisellä ruusutyllalla, Wilton 101. Ruusun koko parin sentin molemmin puolin.  Lehdet pakastepussin avulla ja kulmaan leikattu sopiva aukko. Olisi minulla ollut pieni lehtityllakin, mutta en ehtinyt sitä ottaa esille. Ripottelin vielä valkosuklaamurusia ja muutaman sokerihelmenkin kukkien kaveriksi.Näitä pikkuruusuja teen toistekin. Ovat aika kivoja : )Kuvat on otettu päivällä, mutta meille saapui juuri sopivasti pieni ukkosrintama ja tummat pilvet pimensivät taivaan.

Ai niin, piti ottaa vielä kuva avatusta kääretortusta/kakusta , vaikkei siellä mitään ihmeellistä täytettä ollutkaan. Kuva jäi ottamatta, koska kakku syötiin loppuun samantien. Heh, ei se nyt niiiiin hyvää ollut. Syöjiä sattui olemaan pöydässä tällä kertaa yhdeksän makeannälkäistä : D