Tänään vieraat joutuivat lähtemään kotiin, kun koulua on kuitenkin vielä muutamia päiviä jäljellä. Mukavahan se olisi ollut jo aloittaa kesäloman vietto, mutta malttia, malttia. Talviturkin kuitenkin lapset kävivät järvessä heittämässä pois Minua ei olisi järveen saanut kyllä millään. Edes varpaita ei tullut kasteltua, hyrrrr...

Tekaisin ennen kotiinlähtöä täytekakun lasten iloksi. Ja juu, söivät kyllä muutakin kuin pelkästään kakkua!

Ulla oli tehnyt hauskan Maggie-kakun kääretorttulevyistä täällä ja samaa tyyliä käytin tässäkin. Kääretorttulevyistä saa kätevästi kakun nopeasti.

Paistoin kaksi kääretorttulevyä ja leikkasin ne paperimallin avulla saksilla. Minusta saksilla on kaikista kätevintä leikata juuri paistettua pehmeää kakkulevyä. Veitset nirhaavat kakun reunan helposti repäleiseksi. Nuorimmaiseni oli käyttänyt kaikki teipit askarteluihinsa, joten niittasin paperit toisiinsa kiinni :D Meillä syntyy nykyään valtavat määrät taidetta. Esim. vessaparirullaperhonen ja tikku-lepakko (jäätelötikkuun teipattu piirretty lepakonpää ja nenäliinasta muotoiltu siivet) ovat viimeisempiä tuotoksia.

Kaksi pupu-palaa.

Kostutin tarjottimelle siirretyn pupu-palan vaniljasokerilla maustetulla maidolla, sivelin päälle vadelmahilloa ja ripottelin n.2-3 dl hieman sulaneita pakastevadelmia.

Vatkasin purkin mansikkakermaa sekä tavallista vispikermaa+molempiin hiukan sokeria mausteeksi. Mansikkakerman sivelin vadelmien päälle. Päähän tein lisää täytettä lopuista kääretortunpaloista, vadelmahillosta sekä kermavaahdosta.

Tämän päälle tuli toinen kokonainen pupu-pala. Kakun sivelin vielä kauttaaltaan kermavaahdolla ennen kuorrutusta. Päällystin kakun vaahtokarkinmakuisella sokerikuorrutteella. Mustat rajaukset ovat pikeeriä ja osittain korostin kuvioita tomuvärillä.