Nämä tein ystäväni tyttären rippijuhliin.
Välistä löytyy mansikkaa, mansikkahilloa, banaanin viipaleita ja valkosuklaanougatmoussea+kermavaahtoa. Päällä mansikan viipaleita ja reunoilla kermavaahtoa (Flora Vispi).
Koristeena aikaisemmin tehtyjä kukkia ja lehtiä sekä sokerihelmiä.
Mansikat sivelin koristegeelillä ( kiitos Ulla nopeasta toimituksesta : D ), jotta marjat säilyttävät raikkaan ulkonäön. Oli näppärämpi sivellä mansikoiden päälle kuin hyytelösokerikiille ja sai ohuen kerroksen.
Tässä pieni gluteeniton (perunajauhopohjainen) mansikkakakku. Muuten samanlainen täyte, mutta välissä kermavaahtoa ilman valkosuklaanougatmoussea (jauhe sisältää gluteenia).
Huom! Tähän en laittanut koristegeeliä pintaan, sillä se sisältää vehnää!
Kommentit