Pidimme pienet juhlat vanhimman tyttäreni ja yhden hänen serkkunsa syntymäpäivien kunniaksi. Lapsilla oli valtavan hauskaa ja ilmakin vihdoin viimein oli aurinkoinen. Tarjottavana oli tuulihatturullia kylmäsavulohitäytteellä, voileipäkakkua, amerikkalaista omenapiirasta vaniljajäätelön kera, karpalo-valkosuklaahyydykekakkua sekä täytekakkua. Tietysti oli vielä kahvia, mehua, limpparia ja paljon erilaista pikkunaposteltavaa kuten viinirypäleitä, erilaisia keksejä, mansikkapusuja, karkkia, sipsiä ja popcornia.

Tässä hieman kuvaa tarjoiluista. Lapsille oli vielä erikseen oma iso pöytä keittiössä.

925989.jpg

Voileipäkakku on tehty sydänvuokaan, mutta intoilin koristelun kanssa niin paljon, että muoto miltein hävisi. Täytteet teki siskoni Make, jonka erikoisalaa on kaikki suolaiset herkut. Tälläkin kerralla maku oli vallan loistava, kiitos Make : )

925932.jpg

Tuulihatturullia olen tehnyt usein juhliin ja nämä yleensä loppuvat pöydästä ensimmäisinä. Make auttoi myös tämän täytteen teossa.

925939.jpg

Hyydykekakussa oli kookos-kakkupohja ja punainen hyydyke karpalonmakuinen sekä valkoinen valkosuklaamoussea. Pinnalla karpalo-vadelmamehua hyydytettynä ja sydän puolukoista. Olisi pakastimessa ollut karpaloitakin, mutta puolukat olivat paremmin käden ulottuvilla : ) Koristeet valkosuklaata.

925978.jpg

Täytekakku oli toiveiden mukainen. Täyte pätkismoussea ja vähän mansikkahilloa (omaa tuotantoa). Pokemon-hahmo Absol maalattu marsipaanin päälle.

925967.jpg

Ohjeita on tulossa myöhemmin : ) Kivat oli juhlat! Kiitokset vieraille. Nyt pitää lähteä raivaamaan juhlinnan jälkiä, tiskejä ja sen sellaista.