Tämä kakku on oikeasti silkkoa sisältä eli tarkemmin sanottuna styroxia. Tosin minusta styroxkakun päällystäminen ei ainakaan helpompaa ole kuin oikean kakun, mutta koristeluun voi sitten rauhassa käyttää aikaa vaikka kuinka paljon. Tein kakun Art Astialle somisteeksi ja väritys sai "kakkuun" olla mustavalkoinen, mutta muuten malli oli vapaa.

      

Paikallisesta rautakaupasta kinusin pari kansiollista vanhoja tapettimalleja ja ne tulivat meikäläiselle ihan tarpeeseen. Kiitokset sinnepäin! Tapettimalleilla saa vaihtelua taustoihin ja lisäksi ne ovat oivaa materiaalia askarteluihin. Hyötykäyttöä ja kierrätystä

      

Kahvikupin tein sokerimassasta oikeaa kuppia mallina käyttäen. Musta ranskanlilja on tehty silikonimuotilla mustasta sokerimassasta. Kupin korvan annoin ensin kuivua ja sen jälkeen kiinnitin sen kuppiin tuubisokerikuorrutteella. Lautasen reunaan pursottelin pienet pitsipalloset valkoisesta pikeeristä.

Tässä vielä lautanen ja kuppi erikseen.

Pari liljaa.

Alemman kakun koristelin valkoisella pikeerillä ja mustalla tuubikuorrutteella, jota käytin Spiderman-kakussa. Tuli vain valittua liian pieni tylla (2 mm) ja pursotuksen hallinta kakun sivureunassa olikin aika hankalaa. Varsinkin musta kuorrute yritti väkisin lingertää miten sattui. Tämä raidoitustyyli on lainattu Peggy Porschenin kirjasta ja myös täältä löytyy hänen mielettömän upeita kakkuja. Art Astian logon pursotin samalla mustalla pyöreälle sokerimassalevylle.