Joskus kakku muotoutuu mutkien kautta ja niin kävi tässä ystäväni pojan synttäreille leipomassani kakussa. Ensin toivottiin pyramidikakkua ja sekin olisi ollut hauska tehdä. No, sitten toivottiin päälle suklaaströsseliä tai niin ainakin ymmärsin. Miltä suklaaströsselillä päällystetty kakku näyttää.... tietenkin muurahaispesältä. Kysyin, sopiiko muurahaispesäkakku ja pienen ihmettelyn jälkeen sopihan se. Nooh.. pelkkä muurahaispesä näyttää yksin ehkä kummalliselta, joten tein pienen piknikin pesän viereen. Kiire tuli (milloin ei tulisi) kakun kanssa ja monta juttua jäi tekemättä. Muurahaisiakin olisi saanut olla enemmän.

Kakun sisältä löytyy toiveesta suklaa-kaakaokakkupohja täytettynä kermavaahdolla, mansikoilla ja omenahillolla. Päällä on suklaakermavaahtoa ja erilaisia suklaaströsseleitä. Ruoho on värjättyä kermavaahtoa ja hampurilaiset ovat kuorrutettuja muffinsseja. Muut koristeet ovat sokerimassaa tai marsipaania.

Muurahaiset valloittavat hampurilaiset!!!

Niin... ja sitten selvisi, että strösselit oli ajateltu pyramidin juureen maaksi eli pieni väärinkäsitys tuossa kävi. Toisaalta tämä oli oikein lapsiystävällinen kakku. Nyt ei tullut mitään marsipaanihärpäkkäitä kakun päällä, paitsi pari muurahaista