Kaverisynttäreille tyttärelläni oli aivan ihana idea ja ajatus täytekakkuun, mutta aikapulan takia se jäi kuitenkin toteuttamatta. Jääköön suunnitelma vielä salaisuudeksi, jos vaikka joskus sen vielä tekisin. Toivottavasti tämä kelpasi, oli siinä kuitenkin hieman sitä vesiteemaa, mikä oli tyttäreni visiossakin

Kakku ei ole iso, vaikka siltä näyttääkin. Kuuden munan kakku (4+2)  täytettynä mango-passionmoussella+ kermavaahtoa+persikanpaloja ja sipaisut mangohilloa.

Simpukat jne.. ovat valkosuklaata, johon truuttasin Dr.Oetkerin suklaanmakuista koristelugeelia (tumma suklaa). Mietin, mihin geelejä voisi käyttää, sillä ne ovat minusta koristeluun jotenkin liian rakeisia. Testasin Ariel-kuvan mukaan tulleisiin suklaakoristeisiin (jäivät silloin kuvasta pois)  valkosuklaan ja geelin yhdistelmää ja sehän toimi hyvin. Geeli ei sekoitu yhtä tehokkaasti valkosuklaaseen (ja kun ei sekoita liikaa) kuin pelkkä tumma suklaa ja jäljestä tulee hauskan epätasaisen ruskea ja pilkullinen. Kuvissa epätasaisuus ei näy niin hyvin kuin luonnossa.

Vesipärskeet ovat Candy Meltsiä ja lisäkoristeena sokerimassakukkia, hopeanonparelleja sekä sinistä koristelusokeria.