Tässä taannoin oli Maku-lehdessä ilmoitus, jossa haettiin innokkaita kotileipureita testaamaan piparitaikinoita Myllyn Paras-koekeittiölle. Hain mukaan ja pääsin ilokseni joukkoon leipomaan. Hakijoita oli noin 200 ja kahdelle eri päivälle pääsi kumpaankin 12 henkilöä eli 24 leipojaa yhteensä.

Ilta oli mielenkiintoinen, sillä testauksessa oli kolme erilaista piparitaikinaa. Niistä arvioimme makua, tuoksua, rakennetta, kaulittavuutta jne... Joistain jutuista oli vaikea löytää eroavaisuutta, mutta taas vastaavasti joissain osa-alueissa oli huomattaviakin eroja.

Saimme käyttöön (sekä sen jälkeen mukaan kotiin) piparimuottipakkauksen, joiden muoteilla ahkeroimme piparit.

Illan päätteeksi kasasimme piparit laatikkoon kotiin vietäväksi ja saimme vielä tämän tarvikepakkauksen vaivan palkaksi  

Kaikkien osallistujien kanssa ei ehtinyt turista, mutta ainakin yksi toinenkin bloggaaja oli mukana. Maistuvat paistuvat-blogin pitäjän kertomus illasta löytyy täältä. Oli mukava tavata ja toivottavasti vielä törmäillään

Kiitokset vielä tilaisuuden järjestäjille. Tähän oli mukava osallistua ja toivottavasti arvioinneista on apuja tuotekehittelyssä!

 

HUOM! Kaikki lähellä pääkaupunkia asuvat tai siellä päin liikkuvat pipari-intoilijat. Myllyn Paras järjestää Piparinleivonnan SM-kisat 10-11.12.