Sain tälläisen hauskan tunnustuksen Iskuryhmä-blogin Chaokselta. En yleensä osallistu näihin, koska on niin vaikea valita monista kivoista blogeista uusia saajia ja tunnustukset kiertävät muutenkin tehokkaasti. Näin syksyisen myrskyisenä päivänä sitten innostuin kirjoittamaan muutamia juttuja, vaikkei mitään ihmeellisiä asioita ole kerrottavana.

Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

 

1. Jos aloitan kirjan lukemisen, minun on vaikea lopettaa kesken. Mieluiten luen alusta loppuun samantien ja joskus on mennyt koko yö kirjan lukemiseen. Siis nykyään luen harvoin kirjoja, muuten en saisi mitään muuta aikaiseksi.

2. Edelliseen liittyen, en näe enkä kuule mitään muuta kun luen kirjoja tai katson hyvää elokuvaa. Toisten pölpöttäminen elokuvan aikana saa minut hermostumaan.

3. Pink Floyd on lempibändini, mutta ihka ensimmäinen levyni oli Kraftwerkin computer world. Lempiooppera on Puccinin Turandot, jonka olen nähnyt Savonlinnassa kolme kertaa ja kerran Helsingissä. Nykyään en paljon musiikkia kotona kuuntele, sillä sitäkin haluan kuunnella rauhassa ja lapsiperheessä se on aika mahdotonta.

4. Tumma, syvä violetti on lempivärini, mutta sisustuksessa en sitä käytä.

5. Siskojeni kanssa meillä on aivan omat jutut, oma huumorintaju. Osaamme nauraa itsellemme sekä varsinkin toisillemme ja omituisille tavoillemme. Rakastamme hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. Yhdessä ollaankin pidetty monet kemut ja käyty reissuissa.

6. Syksy on lempivuodenaikani ja rakastan omenia.

7. Ala- ja ylä-asteen käsityöopettajani (sama opettaja molemmissa) piti minua toivottomana tapauksena ja se tuli hyvin selvästi esille. Nähtävästi hän ei jostain syystä pitänyt minusta. Sain monien vuosien inhon kaikkia käsitöitä kohtaan ja ajattelin, etten vaan osaa. Vasta lasten synnyttyä ja kasvettua leikki-ikään, aloin askarrella ja väkerrellä heidän kanssaan. Huomasinkin pitäväni käsillä tekemisestä ja sen jälkeen onkin tullut kokeiltua monenlaista. Tällä hetkellä tätä kakunkoristelua

Piirtämisestä taas vastaavasti olen aina pitänyt ja koulussakin se oli mukavaa.

 

Rikon tässä kohtaa sääntöjä enkä jatka tätä eteenpäin. Toivottavasti siitä ei rangaista