Leivontafoorumilla oli helmikuussa punainen leipomus-haaste. Sivulla on tarkemmat ohjeet leipomuksen kriteereihin, mutta tärkeinpänä oli punainen väri ilman keinotekoisia väriaineita. Ensimmäisenä tulee mieleen makoisat, suomalaiset marjat ja voittajaleivonnainen olikin ansaitusti  Onnelin herkullisen värinen puolukkamousseleivos. Itse osallistuin kisaan punaviini-päärynäpiiraalla, koska halusin kokeilla jotain ihan erilaista kuin mitä yleensä leivon. En uskonut piiraan kovin pitkälle sijoittuvan, sillä punaviini varmasti jakaa ihmisten mielipiteitä. Ilokseni piiras pääsi toiselle sijalle ja siitä kiitokset kaikille äänestäjille sekä kommentoijille!

Palkinnoksi sain runsaan paketin Dr.Oetkeriltä ja onnellisesti tavarat pääsivät perille, vaikka paketti matkasikin jostain syystä Tampereen kautta puoli Suomea.

Päärynät ovat kyllä punaviinissä keittämisen jälkeen todella kauniita, mutta valitettavasti en oikein tykkää punaviinin mausta. Vaikka siskoni ovat innokkaita viiniharrastajia, sama ei ole tarttunut minuun