Eiliset syntymäpäivät sujuivat iloisissa tunnelmissa ja lämmintäkin riitti. Pikkuneidillä oli hurjan hauskaa (toivottavasti myös vieraillakin) ja illalla uni maittoi nopeammin kuin koskaan. Tarjoilupöydästä löytyi: kalavoileipäkakkurulla, sieni-sipulipiirakka, mozzarellasalaatti ja perussalaatti, coctailpiirakoita ja munavoita (vakiotarjottava :D ), mansikkakakku, lakkakakku, tiramisu, omenapiirakka kera vaniljakastikkeen, lusikkaleipiä, suklaa-kaakaopikkuleipiä, koristeltuja pipareita, namusia, viinirypäleitä ja vesimelonilohkoja sekä juotavana kahvia, teetä, limua, mehua ja vettä.

Tyttären toiveena oli Dora-kakku ja aika tiukille kuvan teko jäi. Yöllä maalailin liian pehmeälle marsipaanille ja tulos ei ollut paras mahdollinen. Tarjuskalla on upeita kuivamaalauskuvia, esim. tämä, ja tätä tekniikkaa pitäisi itsekin opetella. Varmasti parempi tapa näin kosteilla keleillä. Kakun leivoin Wiltonin kukkavuoassa ja näin keskelle jäi vain pieni tila kuvalle.

Kukan terälehdet pursotin suurella ruusutyllalla ja reunoille ripottelin keltaista koristesokeria. Samaa sävyä käytin kuin Belle-kakussa, mutta sattui niin hyvin auringonkukkateemaan. Aikaisemmin olen tehnyt auringonkukkakakun ja aivan samanlaista en halunnut tehdä.

Kuvan reunoille ripottelin Daim-rakeita ja suklaakoristelurouhetta.

Lisää leivonnaisia myöhemmin....