Halusin kokeilla pitsipursotusta kakun päälle ja testasin pursotusta pikkukakuille. Kakku on tavallista tiikerikakkua, jonka päälle sivelin ohuelti sileää appelsiinimarmeladia ja kaulitsin päälle suklaamarsipaania (kaakaojauhetta+marsipaania). Pursotuksiin käytin kaupan (tomu)sokerikuorrutetta. Tarvittava määrä oli niin pieni, etten tehnyt pikeeriä. Pikeeriä on tosin minusta helpompi pursotella.

Kultatomulla yritin saada pursotuksia hohtamaan kultaisina, samanlaisella menestyksellä kuin lohikäärmekakussakin : (  Kultaväri on kyllä seuraavana ostoslistallani. Rouva Veen kakussa täällä on upea kullankimallus ja jotain sellaista olisin tähänkin halunnut : )

1911884.jpg

Lähikuvaa.

1911880.jpg

Tein myös väriversion, myös päälle värjättynä. Helpommalla pääsee, kun värjää massan ennen pursotusta.

1911865.jpg

Toiselta puolelta.

1911876.jpg

Valkoinen pursotus.

1911861.jpg

Lähikuvaa päältä.

1911896.jpg

Tiikerikakun raitoja : )

1911854.jpg