Tänään oli oikein pakettipäivä. SLY:n paketin lisäksi tuli lähetys Have Your Cake And Eat It-nettikaupasta. Innostuin toisten esimerkistä minäkin sieltä tilaamaan, vaikka olen aika tumpelo näissä nettijutuissa. Tälläisiä juttuja tilailin : )

1289337.jpg

Kuvasta puuttuu helmiäisspray, kun sen laitoin jääkaappiin enkä muistanut sitä ottaa kuvaan. Ostin muutaman monimutkaisemman lehtimuotin, koska niitä on vaikea tehdä muuten. Auringonkukka/gerbera-muotit ovat olleet jo mielessä pitkään. Ne ovat hyvät perusmuotit ja ne minulta puuttuivat. Lehtisuonimatoilla saa aidonnäköisiä lehtiä aikaan ja kirjasta saa lisää vinkkejä. Kokeeksi ostin pienen kukkamuotin.

Kuvasta on vaikea ottaa tolkkua, mutta nämä ovat suklaa-transferkuvioita. Ohjeita käyttöön ei tullut, mutta luultavasti suklaa levitetään kalvon päälle (sitä voi varmaan leikata?) ja kalvo esim. leivoksen/kakun päälle tai ympäri. Kun suklaa on jähmettynyt ja kalvo otetaan pois, on suklaaseen jäänyt kiinni kiekurakuviot. Katsotaan mitä näistä syntyy, kun pääsen testailemaan : )

1289341.jpg