Pienelle, suloiselle poikavauvalle toivottiin ristiäiskakkuun koristetta. Toiveena oli polkutraktori ja vauva siinä kauhassa nukkumassa. Hmmm... aika haastava, mutta mielenkiintoinen idea

Koriste on sokerimassaa. Alustan väriksi oli valittu ruskea ja traktorin piti olla vaaleansininen, mutta muut sain valita vapaasti. Alustan pituus on noin 13 cm ja leveimmältä kohdalta 7-8 cm. Vauva olikin sitten jo aika pieni ja ihan suosiolla peittelin vauvan peitolla, ettei tarvitsisi sormia muotoilla.

Alustalle ripottelin toffee crunch-muruja.

Kauhasta tuli suhteessa traktoriin aika iso, mutta piti saada vielä vauva mahtumaan kyytiin :D Kauhan oikea kulma jäi jotenkin pimeäksi, joten muotoilin sinne sydäntyynyn.

Puolitin hopeisen sokerihelmen ohjauspyörän keskustaksi. Tomusokerihiukkasia on siellä sun täällä, vaikka yritin kyllä sutia pensselillä koristetta puhtaaksi.

Vielä toiselta sivulta. Kukkia ei tähän tullut, sillä pojan äiti laittaa kakun päälle vielä omia kakunkoristeitaan. Mukaan lähti pari pientä sokerimassalaattaa, joihin saa nimen kirjoitettua elintarviketussilla.

Onneksi olkoon koko perheelle ja uudelle perheenjäsenelle!Pian nimisalaisuus selviää