Ystäväni soitti ja kyseli, voisinko maalata Arielin marsipaanille? No, tottakai :D  Synttärisankari oli valinnut ihanan kuvan ja siitä otin mallia merenneitoon.

Hassua, vaikka kuinka ajattelee tekevänsä jotain erilaista, tulee näistä maalatuista kuvista aina samantyyppisiä. Rouva Veen ja Tarjuskan upeat tomutuskuvat mielessäni testasin tomutusta pieneen Sebastian-rapuun, mutta ei siitä mitään tullut. Niinpä suosiolla tein taas tälläisen vesivärityö-tyylillä tehdyn kuvan ja heitin Sebastianin roskiin. Jotenkin ei vaan nuo vahvat värit onnistu, mutta toisaalta ei tule ainakaan liikaa elintarvikeväriä lastenkakuihin

Arielin ympärillä on "tyhjää"  tilaa, koska kakun koosta ei ollut vielä tarkkaa tietoa. Kuvan voi vielä leikata sopivan kokoiseksi.

Merenneito.

Lähikuvaa.

Tein pienen pienet lisäkoristeet marsipaanista, jotka voi laittaa joko kakun reunoille tai muuten asetella kuvaan, kun kakkukuva on paikallaan.

Sebastian.

Pärsky.

Mukaan lähti suklaisia simpukoita, kotiloita, meritähtiä ja merihevosia. Väreissä on valinnanvaraa, jotta voi valita sopivammat kakkuun. Loput voi laittaa vaikka muuten tarjolle :D