Kiitokset kaikille osallistuneille! Monia ihania ehdotuksia "kakku"kukista tulikin. Osa sellaisia, joita on ollut mielessä tehdäkin, mutta myös kukkia, joita ei ole ajatellutkaan. Varmasti vielä usein tutkailen ehdotuksia ja nappailen sieltä ideoita :D

1243843837_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Arvontakoneen, tämä täällä, tulokset ovat seuraavat:

1.arvontavoitto kommentille:

Ruusumamma kirjoitti 25.05.2009 - 21:19
Onnittelut upealle blogille!!!! Ansiosta olet saanut suuren suosion!!! Ruusu is BEST!!! Vaikkakin sinun käsissäsi kukat saavat aivan uuden elämän!

2.arvontavoitto kommentille:

Leena V. kirjoitti 26.05.2009 - 09:03
Onnea Onnea Onnea!!! Ja pitkää ikää blogillesi! Olet ehdotonta kärkikastia!

Mielikukkani noin niin kun livenä on kalla, sitä löytyi jopa hääkimpustani aikoinaan. Ja olen niitä joskus tehnyt myös kakun päälle, valkoiset sokerimassa kallat ovat tehokkaan näköinen väriyhdistelmä salmiakkikinuskin päällä. Useimmiten kuitenkin itse tulee tehtyä gerberoita kakun päälle, koska ovat niin helppoja. Ruusuopinnot vielä hieman kesken... Orvokkeja olisi seuraavaksi tekolistallani.

Sinulta toivoisin ohjetta ainakin orkideoihin ja myös toiseen suosikkiini P.M.A. Tigerstedt alppiruusuun!

3.arvontavoitto kommentille:

Aatun äiti kirjoitti 28.05.2009 - 15:01
Onnea ihastuttavalle 2-vuotiaalle blogille! Kukkien teossa olet kyllä mestari, uskomattoman aidon näkösiä aina! Ite tykkään eniten tylsästi ruususta, mutta myös neilikat ja orkideat miellyttää silmää. Haluaisin opetella tekemään myös omena- ja kirsikkapuun kukkia..


Laittakaa sähköpostiini ebetys@luukku.com nimenne ja osoitteenne ja laittelen sitten teille postiin pienen paketin leivontatarvikkeita Nauru

Onnea voittajille ja toivotan kaikille virkistävää kesää  T:Ebe