Tunnustuksia sekä meemejä blogimaailmassa liikkuu aina aika ajoin ja välillä niitä on tipahtanut myös Mansikkamäkeen. Kiitokset kaikille niitä antaneille, vaikka olenkin laiskasti tunnustuksia pistänyt eteenpäin. Valinnan vaikeus seuraaviksi saajiksi on yksi syy. Kivoja blogeja nimittäin on paljon!

Tämän tunnustuksen sain Safkaseireeniltä, kiitokset sinne

 

 

Tunnustuksiin liitttyy aina "pakollinen" kyselylomake. Tässä vastaukseni uteluihin.

1. Koska aloitit blogin?

Blogin aloitin toukokuun 31.päivä vuonna 2007. Eli kesän kynnyksellä tulee 5 vuotta täyteen. Tuntuu hurjalta, että tätä on jaksanut pitää näin pitkään. Mitään ajatuksia blogin pitämiseen minulla ei ollut, tavallaan kaikki alkoi ihan sattumalta. Ensin olin laitellut Ullan entiseen blogiin lukijoiden kakkukuviin kuvia . Kuvia tuli laitettua niin paljon, että ne saivat jopa oman kategorian ja sitä kautta jatkumona omaksi blogiksi lukijoiden toiveesta. Ullan blogi olikin ensimmäisiä leivontablogeja joihin olin törmännyt Kaurislapsen, Sekasopan ja Merjan blogien lisäksi. Näistä sain ensimmäiset opit koristeiden ja muihin leivontamaailman ihmeisiin.


2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?

Askarteluleivontaa :D Tai siis siksi sitä kutsun. Eihän sille mitään voi, että tuo näprääminen kiinnostaa. Kakun tulee toki olla hyvänmakuinen, se on pääasia. Silti hörhellysten tekeminen on hauskaa ja minusta kakkuja ei pidä ottaa niin vakavasti.


3. Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden?

Jaa, tähän voisi lukijat vastata paremmin.


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Ullan blogiin laittamiini kuviin tuli paljon kommentteja ja kehoituksia laittaa oma blogi pystyyn. Moista en olisi saanut kasaan ilman kummityttöni avustusta, joka siihen aikaan piti omaa blogia. Olin ja olen vieläkin ihan uuno tietokoneiden kanssa.


5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Tahtoisin selkeyttä ja että paremmin voisi löytää etsimänsä. Tavaraa on blogissa jo niin paljon, että en aina itsekään löydä tarvittaessa vanhoja juttuja. Vuodatus on ollut ihan toimiva, mutta blogin koostaminen, ominaisuuksien että ulkoasun suhteen siinä on vaihtoehtoja kovin vähän. Jotain uutta olisi kiva saada. Erilaisia ohjeita on ollut suunnitelmissa, mutta se kaatuu usein kuvaamiseen. Yksin kuvatessa ei pysty käyttämään käsiä :(

Tässäkin lukijat voisivat olla avuksi

 ARVONTA

Tässä on sopiva aasinsilta arvontaan. Laittakaa kommenteihin vastausta omasta puolestanne kysymyksiin, mikä seikka tekee tästä blogista erilaisen muihin verrattuna (vai onko sellaista) ja mitä muutoksia haluaisitte blogiin?

Arvonta-aikaa on tuleva viikko ja kommenttien kesken arvon jotain kivaa leivontaan liittyvää. Jos ei keksi mitään vastausta, riittää pelkkä osallistun arvontaan-kommenttikin. Muista laittaa sähköpostiosoitteesi!

 

Arvonta-aika päättyi ja käynnistän arvontakoneen :D