Nämä kakut tein siskoni tyttärien yhteissynttäreille. Tytöt ovat syntyneet neljän päivän erolla, mutta tietenkin eri vuosina : )

Vanhempi tytöistä toivoi Hello Kittyn kaveria Badts-Marua.

Leikkasin kääretorttulevystä kaksi osaa tekemäni paperimallin avulla. Lisäsin vielä nokan. Päällisen tein Kick-patukoista ja marsipaanista. Sekoitin patukat ja marsipaanin sekaisin ja sain siitä miedosti lakritsalta maistuvan päällisen. Hitusen lisäsin mustaa väriä massaan. Valkoiset ja keltaiset osat marsipaania.

1705247.jpg

Sisälle tein Fazerin salmiakkisuklaasta ja kermasta ganache-vaahdon. Laitoin kaksi 100 gramman levyä kahteen desilitraan kermaa. Kostutin appelsiinimehulla. Täyte jakoi mielipiteitä. Kuka piti salmiakista, piti myös kakusta ja päinvastoin : D

1705243.jpg

Nuoremman sankarin toive oli Masha. Mashan sisältä löytyi vadelmahilloa, muutamia tuoreita vadelmia pilkottuna ja kermavaahtoa. Päällä Flora Vispiä ja mansikkakermavaahtoa sekä muutamia marsipaaniosia.

1705238.jpg

Minulla oli mukana vain yksi Bruno-pursotinpaketti, mutta hyvin silläkin pärjäsi. Tässä käytin pelkkää pursotinpussia, pään leikkasin hieman lehtityllaa muistuttavaksi.

1705253.jpg