Tiramisu-postauksen kommenteissa ehdittiin jo ihmetellä Valion tuotteiden erityistä esillä oloa viimeisimmissä jutuissa. Syy uusien tuotteiden äkkiryntäykseen on se, että ilokseni minut kutsuttiin viime viikolla muutamien muiden ruoka- ja leivontabloggaajien kanssa vierailulle Valiolle. Tottakai lähdin innolla mukaan ja tosi kiva porukka meillä olikin. Ohjelmaan kuului infotilaisuus sekä pääsimme koekeittiöön kokeilemaan uusia tuotteita käytännössä. Meidät jaettiin ryhmiin ja arvottiin tehtävä. Lopuksi nautimme työmme tuloksista pöydän ääressä. Loistavana kuvausopastajana oli ammattikuvaaja Kristiina Hemminki, jolta sai neuvoja ruokakuvauksiin. Annokset kuvattiin ja sitä kautta saimme hyviä vinkkejä käytännössä. Lisään kuvan tänne blogiini, jahka saan sen itselleni. Nämä kuvat ovat valitettavasti omia otoksia.

Menu.

Ruokakollaasi.

Tässä on minun ja parini annos, vaikka työtehtävissämme oli perunamuusi sekä kermainen sienirisotto eli kalaruoka on muiden tekemä. Kunhan saan ammattikuvaajan otoksen, lisään sen tähän vertailun vuoksi.

Lisäys 15.9,  ammattikuvaajan otos:

Tuliaisiksi kotiin saimme uutuustuotteita (ja pari tuttuakin) mukaan ja juuri näitä käytin synttärijuhlien leivonnaisissa. Kaikissa purkeissa ei ollut vielä oikeita etikettejä, siksi nuo valkoiset purnukat.

Hellapoliisilta saimme ylimääräisen tervehdyksen. Kiitokset sinnepäin :D

Ilta oli hauska ja erittäin herkullinen. Kiitos kaikille mukavasta seurasta ja aika meni aivan liian nopeasti hyvän ruoan ja seurustelun merkeissä.

Kiitokset erityisesti Taina Lampela-Helinille kutsusta Valiolle sekä kaikille mukana olleille valiolaisille!

Valion sivut

Valion keittokirja-sivut