Tänään kävin kummityttöni synttäreillä ja samalla vietettiin hänen sisarpuolensa syntymäpäiviä. Kummitytölleni oli yksi idea valmiina, mutta tilasin tarvikkeet liian myöhään ja kakku jäi toteutumatta. Idea säästettiin sitten toisille synttäreille, joita hän viettää myöhemmin. Kummitytölle tein pikkukakkuja, mutta niistä jäi kuvat ottamatta. Lähtö oli niin sähäkkä, mutta ne olivat samantyyppisiä kuin aiemmin tehdyt ruusukakut  :D

Toiseksi kakuksi tein vaaleanpunaisen sävyisen sydämen. Väliin toiveesta mansikkasosetta, mansikkahilloa, banaania ja kermavaahtoa.

Päälle laitoin kermavaahtoa. Suklaasta pursotin leivinpaperille suklaakiehkurat. Ensimmäinen kiehkuraversio tipahti vinksalleen ( leivinpaperi lipesi sormistani) ja koko homma piti aloittaa alusta sekä siistiä kermapinta. Näistä kiehkuroista ei sitten tullut ihan yhtä hyvät kuin ensimmäisistä. Toinen onnistui kipata päälle, laitoin kakun jääkaappiin ja irroitin leivinpaperin varovasti suklaan jähmettyä. Kiehkurat voisi pursottaa suoraan kakun päälle, mutta tällä tavalla tehtynä pinnasta tulee taas hieman erinäköinen.

Sivureuna on vedetty koristelukammalla ja pursotukset värjättyä kermavaahtoa.

Vaaleanpunainen sokerimassarusetti loppusilaukseksi.