Syksyn piristykseksi laitan pienen arvonnan pystyyn. Muutamissa blogeissa on kysytty kakku-ideoita ja niitä on ollut hauska lukea itsekin. Nyt en kysy kakuista, vaan pipari-ideoita kaipailen. Pidän pipareiden teosta ja olisi hauska tietää, millaisia pipareita suunnittelisitte : )

Kuvaile kommentissa piparia, riittää pelkkä muotokin esim. kissa-pipari tai tarkka kuvaus väreineen ja koristeluineen. Pipari voi olla sellainenkin, josta ei ole muottia olemassa. Ilman ehdotustakin voi osallistua arvontaan, mutta laitan pienet lisäpalkinnot niille, joiden ehdotukset toteutan lähiaikoina. Valitsen yhden tyttömäisen, yhden poikamaisen ja yhden vapaavalintaisen mallin. Piparitaikinastakin saa laittaa ehdotuksia, muuten käytän vaaleaa muropiparitaikinaa.

Arvonnan palkintona on kirja International school of sugarcraft. Jos voittajalla jo tämä kirja on, keksitään sitten jotain muuta tilalle. Lisäpalkinnot ovat sitten yllätyksiä : )

1889365.jpg

Arvonta-aikaa on  tämä viikko. Lähden tänään huristelemaan siskolleni. Hän lähtee reissuun ja olen lapsenvahtina muutaman päivän. Valitettavasti olen sen aikaa nettipimennossa, mutta sitä hauskempi on sitten kotiin tullessa lukea ehdotuksianne : )

Toivotan kaikille mukavaa viikkoa ja arpaonnea arvontaan!  T: Ebe