Sain Sitruunamarengilta haasteen : )

Meemi:

Mistä bloginimesi on peräisin?

Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia bloginimiä. Mistä ne ovat peräisin? Mikä on niiden tarina? Mikä on sinun tarinasi? Oliko sinulla vaikea löytää/keksiä blogillesi nimi? Kerro blogisi nimen ja/tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin.

Törmäsin äitiyslomallani netissä UllanUnelmien sivuille ja sitä kautta moniin muihin ihaniin kakkublogeihin. Ensin kävin vain katselemassa, sitten aloin myös kommentoida (jota en kyllä koskaan muuten aikaisemmin ollut tehnyt). Olin toki leiponut ihan tavallisia juttuja, mutta nyt aloin itsekin blogien esimerkin mukaan kokeilla vähän erilaista kakunkoristelua. Siskollani kummityttöni lähetti Ullan sivuille kakkujeni kuvia ja sitten niitä kakkuja ja koristeita alkoi syntyä vaan lisää ja lisää. Itse opettelin myös lähettämään kuvia omalta koneeltani.

Pitkään harkitsin oman blogin aloittamista ja vihdoin upean kannustuksen voimalla sain kuin sainkin sen kasaan (myös kummityttöni teknisellä avustuksella). Nimen valinta onkin yksi vaikeimmista päätöksistä. Lopulta päädyin Helme Heinen lastenkirjan nimeen Mansikkamäki (ihania loruja). Siinä seikkailevat Uljas af Kukko, Pietu-possu ja Eino Hiiri Mansikkamäen maatilalle. Asumme mansikanpunaisessa maalaistalossa, joten sehän sopi vallan mainiosti.

762700.jpg

Nimimerkkini Ebe on jo ollut käytössä siskojeni kesken vaikka kuinka kauan. Se on isosiskoni minulle antama lempinimi oikeasta nimestäni (no, samaa vain etukirjain). Googletin mitä Ebe hakusanalla löytyy ja se on myös lastentarhanopettajiksi opiskelevien ainejärjestö sekä maan ulkopuolinen biologinen avaruusolento. Sattumalta sopii oikein hyvin. Meillä täällä on meno kuin lastentarhassa ja välillä tunnen itseni yhtä oudoksi kuin avaruusolento : ).

Monien blogien nimihistorian haluaisin tietää, mutta nyt haastan Tärpätin, Canelian keittiössä ja Katastrofi keittiössä blogit.