Nyt ei koneet sitten pelaa millään. Kuvien laitto ei onnistu. En osaa sanoa, milloin kone saadaan kuntoon. Voi olla, että koko aparaatti lähtee huoltoon. Eli en ole lopettanut leipomista, vaikka en mitään vähään aikaan tänne laittaisikaan. Samoin kommentointi ja vastaaminen kyselyihin voipi vähän kestää.

Jotain iloistakin kerrottavaa on. Sain tänään ihanan paketin Salaiselta Leivonta Ystävältä, joka ei enään ole salainen : ). Siis kiitos Perunamaa-blogista Jenny. Kuvan laitan tähän toivottavasti pian. Upean paketin sainkin. Sieltä löytyi: Blå Bandin puolukka-vaniljamoussea, Sveicon leivosmuotteja, Fazerin Premium-suklaata, hauska piparikuviollinen tiskirätti (arvaa raaskiiko käyttää : D), veikeä jääkaappimagneetti, jossa on pullan letitysohje, tytöille karkkikepit (suuri riemun aihe, minun piti niitä heille ostaa vaan olivat lähikaupasta loppu)  sekä piparkakkumaustesekoitusta sisältävä postikortti. Paketti oli vielä kääritty joulupaperiin. KIITOS JENNY! Kaikki yllätyspaketit ovat olleet aivan mahtavia ja tuotteille on ollut ja tulee vielä olemaankin paljon käyttöä.

Työn alla on nyt yksi kakkukuva, lisää joulumakeisia sekä joulukakkuja. Katsotaan milloin niistä tänne kuvia saan. Toivotan kaikille mukavaa joulun odotusta!

Lisäys: Tässä kuva joulukuun paketista. Kiitos vielä kerran ja HYVÄÄ JOULUA!

1153642.jpg