Jee tai vähemmän jee, mutta taas tuli vuosi täyteen. Mitään ihmeellisiä juhlia en synttäreiden takia järjestänyt, kun ei ollut edes tasaluku. Perheelle leivoin helpon, nopean ja maistuvan vadelmalevykakun kääretorttupohjasta. Paljon helpommin ei enää kakku voi syntyä ja lisäksi se on vielä oikeasti hyvää!

Eli kääretorttulevy puoliksi, kostutus appelsiinimehulla, väliin vadelmahilloa ja vadelmia hiukan murskattuna (ei saa liikaa muussata tai vadelmasta tulee kitkerää), ehkä hiukan sokeria sekä kermavaahtoa. Jos olisin ollut oikein viitseliäs, olisin vielä ehkä tehnyt marenkilevyn väliin. Makea marenki ja kirpeä vadelma sopivat hyvin yhteen. Toinen levy päälle, vähän sileää marmeladia, pakastevadelmia ja hyytelösokeri. Reunat siistitään ja koristellaan vaikka suklaalehdilä. Kermaruusulla on mainio ohje näihin suklaalehtiin, täällä.

Vadelmat eivät ole mitenkään nätisti, kun tämä oli nopea kotikakku :D

Keskimäiseltä tyttäreltä sain itsetehdyn, aivan ihanan pehmomaatuskan sekä kortin. Kiitos rakas :D Muutkin onnittelivat ja esim. nuorimmainen toi "lahjoja" omasta huoneestaan useammankin kerran

Huomasin noiden suklaalehtien olevan muutenkin käteviä. Kun kakkua syötiin, siistin auki otetun reunan ja laitoin ylimääräisiä suklaalehtiä kiinni reunaan. Ta-daa, jälleen kakku on kuin uusi.