Sähkökatko sotki aikaisemmat suunnitelmat ja homma piti aloittaa alusta. Kuten joskus olen maininnut, meillä kesäisin on siskojeni lapsia usein kesäkylässä. Tänään on Maken tyttären syntymäpäivät. Täyttää 12 v. Parin viikon päästä on Mapen tyttären syntymäpäivät (myös 12 v) ja myöhemmin syyskuun lopussa oman tyttären 12 v. syntymäpäivät. Aivan oikein, kolme sisarusta raskaana yhtä aikaa 12 vuotta sitten aivan sattumalta.

Nyt serkuksille tein laukkukakut. Mallia hain Pinkmamalta eli laitoin yhden kakun puoliksi ja käänsin kyljelleen. Maalaukset olin tehnyt jo aiemmin vaahtokarkkimassan päälle (tyttöjen toiveesta). Vaahtokarkin päälle on paljon vaikeampi maalata tasaisesti kun marsipaanin.

787039.jpg

Tämä on tänään synttäreitä viettävän tytön kakku. Toiveena oli Sooda-kalenterista tuttuja hahmoja.

787043.jpg

Pilvet, nenä ja korvien keskustat ovat vaaleanpunaisia, mutta kuvassa se ei paljon erotu. Ja sitten toinen puoli.

787027.jpg

Ja lähikuvaa.

787045.jpg

Toinen serkuksista on manga-fani ja pitää muutenkin Japani-aiheisista jutuista.

786988.jpg

Japaninkielisen merkin pitäisi tarkoittaa kukkaa, jos olen sen maalannut oikein.

787007.jpg

Lähikuvaa

786997.jpg

Toisella puolella oli vain kukkia. Tarkoitus oli laukkuihin tehdä myös nätit hihnat, mutta eilinen sähkökatko toi esteitä matkaan. Tyydyin tekemään pallukat, jotka pitäisi esittää lukkosysteemiä : )

787016.jpg

Kakkujen väliin laitoin aina yhtä ihanaa pätkistäytettä ja varsinkin kun tytöt tykkäävät minttusuklaasta eivätkä olleet aikaisemmin syöneet tätä täytevaihtoehtoa : )